top of page

SUPER FARMER BROS.

De ‘game stream’ Super Farmer Bros is een kunstwerk over de uitputtende strijd van de

boer met het land, het systeem en de maatschappij.

 

De toeschouwer volgt hoe de spelers Boer Aerts, Boer Bols, Boer Coppens en Boer Dekkers zich zo goed mogelijk staande proberen te houden in de landbouwwereld. Een wereld waarin ze niet alleen te maken krijgen met de weerelementen, maar ook met een systeem waarin er spelregels zijn die wel eens durven te veranderen en waarop ook van buitenaf commentaar geleverd wordt. 

Theatermaker Ilse Oostvogels en beeldend kunstenaar Lisanne Meijers zoomen in op de akkerbouw anno 2023. Met de vendeliers van de Gelmelzwaaiers en een beweger creëren ze, te midden van de agrarische landschappen van de Noorderkempen, een beeldende compositie met vlaggen op elektronische beats.

van Lisanne Meijers & Ilse Oostvogels

met Guus Brosens, Rik Brosens, Tom Crits, Cis Noyens, Vincent Saffrie

muziek Bastian Benjamin

in opdracht van vzw OpMaat en Erfgoedcel Noorderkempen

met dank aan de Vlaamse Gemeenschap, Gelmelzwaaiers, Studio 27, Eva Van Loock, De Bonte Beestenboel, Bart Antonissen bvba

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland. 

SuperFarmerBros_afbeelding kopie_edited_edited.jpg

TRAILER.

bottom of page